Preview Mode Links will not work in preview mode

Relationsfabrikken's podcast

Aug 23, 2020

Vi har en helt særlig åben og transparent kultur, alle har mulighed for at byde ind, for at sikre den bedste virksomhed. Vi spiller hinanden gode og konstruktive, viser omsorg og empati. Lyt til indkøbschef Ryan Andsbjerg i den lange podcast her på kanalen.


Aug 23, 2020

Positiv og konstruktiv opsøgende tilgang, passer godt til partnerskaber, der sikre fælles gevinster, og styrker fordelene for leverandør og indkøber. Lyt til indkøbschef Ryan Andsbjerg fra HT Bendix i den lange podcast her på kanalen.


Aug 23, 2020

Forbrugernes stigende krav om indsigt og produkternes oprindelse, har forandret en del for indkøberne, hvor alt udenom er blevet mere og mere vigtigt. Lyt med til den lange podcast med Ryan her på kanalen.


Aug 23, 2020

Netværk er masser af energier og relationer der kan være med til at hjælpe dig. Lyt til den lange podcast med Ryan Andsbjerg, der fortæller om en karriere fra praktikant til indkøbschef hos HT Bendix i Herning.


Aug 23, 2020

Fra praktik til indkøbschef, en fantastisk rejse med virksomheden HT Bendix. En rejse der har budt på en fantastisk udvikling, personligt og som virksomhed. Ryan var initiativtager til opstarten af Ledelsesnetværk for Indkøbschefer i Relationsfabrikken.